Cross-border allianties

Wilt u uitbreiden in Europese ICT markten?

Heeft u ambities om een bedrijfsovername in het buitenland te realiseren?  Is Duitsland of Spanje het volgende doel? CIC helpt ICT ondernemingen bij het genereren, kwalificeren en het opzetten van strategische allianties in vele Europese landen.

De meeste strategische verkopers van belang zijn gebaseerd in de VS en wij zijn in staat om bedrijven gericht te adviseren en verbinden met de juiste contacten.Business development in opkomende markten is uitgegroeid tot een belangrijke factor voor veel ICT-markten in het vormen van strategische allianties.

Midden-Amerika, Zuid Amerika, Israël en Zuid-Oost-Azië (inclusief Australië) zijn opgenomen binnen ons bereik en netwerk. We versterken het gebruik van ons unieke, uitgebreide netwerk en database met on-line marketing campagnes die we op maat maken in afstemming met onze klanten.

Wij hebben een uniek netwerk van relaties in de ICT-sector en zijn goed bekend met veel van de belangrijkste spelers. Deze nationale en internationale contacten samen met onze nauwe samenwerking met verstrekkers van risicokapitaal stelt ons in staat om doorslaggevende steun te verlenen aan onze klanten voor de verdere ontwikkeling van hun activiteiten.

Is Spanje of Duitsland uw volgende target?