Aandelen Primaccount software verkocht aan Unit4Verkoopmandaat

primaccount-1
CIC Corporate Integration Consultants heeft Primaccount Software begeleid bij de verkoop aan softwarebedrijf UNIT4.

Met deze acquisitie versterkt de marktleider in de accountancysoftware zijn positie in het fiscale segment. UNIT4 heeft bij deze deal 100 procent van de aandelen verkregen van Primaccount Software.

Over Primaccount

Bij Primaccount Software werken vijftien mensen, 1.350 administratie- en accountantskantoren gebruiken de fiscale software van het bedrijf. Het bedrijf heeft een omzet van circa 2,5 miljoeneuro. Door de overname wordt UNIT4 de grootste leverancier van fiscale software in Nederland. De capaciteitsvergroting stelt UNIT4 in staat om te werken aan de nieuwe generatie fiscale adviessoftware, waarin alle marktontwikkelingen zijn verwerkt en die snel is aan te passen aan de actualiteit.

Rol CIC

Koos Kruijer en Koos Deken, directeuren en verkopend aandeelhouders van Primaccount Software: “Wij hebben een weloverwogen keuze gemaakt CIC in te huren en ons te begeleiden in het gehele verkoop proces. CIC beschikt over een enorme nationale en internationale kennis van de software markt en heeft het juiste netwerk aan koopkandidaten voor Primaccount. CIC heeft onder andere door haar grote dealmaking ervaring uitstekend gecoacht tegen de juiste condities en waardering voor Unit 4 te kiezen. Het was een intensief traject de afgelopen 8 maanden, zeer leerzaam en zeer succesvol.“

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?