CIC adviseerde Cincero bij overname door OuttaskVerkoopmandaat

logo_Cincero_CIC
Outtask, een detachering en arbeidsbemiddeling partner in het groot MKB en bij Enterprises, kondigt de succesvolle acquisitie van Cincero aan. Deze belangrijke stap onderstreept de ambitie van Outtask om zijn expertise en aanwezigheid in de IT-infrastructuurmarkt uit te breiden.

Cincero, geleid door Ricardo Soto Escamilla en Dino Di Vece, heeft in de afgelopen tien jaar een solide reputatie opgebouwd als kwaliteitsleverancier van IT-infrastructuurspecialisten. Hun expertise is een waardevolle toevoeging aan het reeds diverse IT-serviceportfolio van Outtask.

Ricardo Soto Escamilla, oprichter van Cincero: “Deze acquisitie brengt niet alleen onze expertise en ervaring naar Outtask, maar ook ons volledige vertrouwen in hun vermogen om ons werk voort te zetten en onze klanten nog beter te bedienen.”

Deze integratie verstevigt de positie van Outtask in de IT-infrastructuurmarkt en versterkt haar rol als een full-service IT-partner. Het stelt Outtask in staat om een allesomvattende benadering van softwareontwikkeling, DevOps, en nu ook IT-infrastructuur te bieden, waardoor het haar concurrentievoordeel verder kan vergroten.

Mike Dawud, CEO van Outtask Group: “De expertise en de gevestigde organisatie die Ricardo Soto Escamilla en Dino Di Vece hebben opgebouwd, staan voor toewijding en vakmanschap. We zijn vastbesloten om de erfenis van Cincero te eren en voort te zetten, terwijl we nieuwe mogelijkheden verkennen en onze diensten verbeteren om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van onze klanten.”

Met deze acquisitie versterkt Outtask haar ambitieuze groeistrategie, gericht op een significante uitbreiding van haar dienstenaanbod en klantenkring in de komende jaren. Door het combineren van expertise en het maximaliseren van synergiën, versterkt Outtask haar vooraanstaande positie in de IT-detacheringsmarkt.

Rol CIC

CIC adviseerde de aandeelhouders van Cincero IT B.V. in het overnametraject en bemiddelde in de succesvolle afronding van het verkoopproces.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw ICT-onderneming?