CTB ICT Flex verder onder nieuwe strategische business combinatieVerkoopmandaat

ctb
CIC heeft de directie van CTB Holding succesvol geadviseerd en actief bemiddeld in de verkoop van CTB ICT Flex aan een nieuwe onderneming die het management en beheer gaat voeren over CTB ICT Flex.

CTB ICT Flex is marktleider in Nederland op het gebied van innovatieve ICT producten en diensten binnen de markt voor flexibele arbeid.

De nieuw gevormde onderneming gaat CTB ICT Flex de mogelijkheden bieden om het bestaande software platform voor de uitzendwereld verder uit te breiden en te moderniseren.

De strategische combinatie die CTB ICT Flex nieuwe groei impulsen gaat bieden zal bestaan uit Clarissima Capital, een investeringsmaatschappij dat een meerderheidsbelang verwerft geleid door Investor en internet entrepreneur Erwin Rooymans (o.a. medeoprichter van Zoover). CTB holding behoudt zelf een minderheidsbelang van ca. 40% na het fusie en overname traject.

De directie van CTB ICT Flex zelf blijft in handen van het huidige management team onder leiding van Roel Keizer als algemeen directeur.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?