Detron neemt deel van de activiteiten van 2e2 Nederland overVerkoopmandaat

logo_detron
Detron en 2E2 Nederland hebben de overname afgerond van twee onderdelen van 2E2 Nederland, te weten 2E2 Integration & Services en 2E2 Skilled Resources, door Detron, Nederlands grootste onafhankelijke zakelijke ICT & telecom dienstverlener voor het MKB en de midzakelijke markt. Beide partijen zijn zeer tevreden en positief over het proces en de uiteindelijke transactie.

CIC trad op namens de Detron ICT & Telecom Groep, is in dit project mede initiator geweest en heeft in dit traject geadviseerd resp. succesvol bemiddeld en begeleid tot de daadwerkelijke afronding van het koop/verkoop proces. Het is voor CIC al de derde keer sinds 2008 dat een transactie met Detron is gerealiseerd.

De overgenomen activiteiten zullen worden ondergebracht in de nieuw te vormen divisie Detron ICT Solutions, waartoe ook Detron’s dochtermaatschappij Kender Thijssen gaat behoren.

Door de overname van de twee 2e2 onderdelen ontstaat binnen Detron een krachtige samenwerking op het gebied van ICT oplossingen, die klanten dezelfde, zo niet een nog betere dienstverlening aanbiedt.

George Banken, CEO van Detron: ”Detron is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Van een productgeoriënteerde ICT dienstverlener, is Detron getransformeerd tot een specialist op het gebied van managed ICT services. De activiteiten van 2e2 Nederland sluiten hier goed op aan. Deze overname verstevigt wederom onze positie in de markt en biedt bovendien de klanten van 2e2 continuïteit en een breder pakket dienstverlening.”

Henk van Kranen, CEO van 2e2 Nederland: “We zijn zeer tevreden met deze transactie. Detron heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een sterke speler in de Nederlandse ICT markt. Onze klanten zullen verzekerd zijn van een optimale  dienstverlening tegen scherpe prijzen. Daarnaast zullen onze werknemers in zeer goede handen zijn. Deze overname biedt ook voor hen grotere ontplooiingsmogelijkheden.”

Over Detron

Detron ICT & Telecom Groep is opgericht in de zomer van 2008 en bestaat uit verschillende bedrijven die zich allen binnen de ICT en telecommunicatie dienstverlening richten op afzonderlijke disciplines. De bedrijven opereren zelfstandig, maar werken als één als de vraag van de klant dit verlangt. Detron gelooft dat de toenemende vraag naar geïntegreerde spraak- en datadiensten en geïntegreerde vaste en mobiele oplossingen, het noodzakelijk maakt dat Detron beschikt over kennis en ervaring met betrekking tot alle aspecten die daarbij horen. Elk van de bedrijven is ook heel goed in staat zelfstandig die specifieke dienstverlening te bieden waar de klant om vraagt.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?