InfoSecure wordt onderdeel van Meemaken BVVerkoopmandaat

logo-infosecure-works
InfoSecure is overgenomen door de Nederlandse investeringsmaatschappij Meemaken BV.

InfoSecure is een wereldwijde marktleider op het gebied van awareness programma’s en training, heeft vestigingen in Nederland , België , Duitsland , Groot- Brittannië, Scandinavië en is actief in meer dan 100 landen. InfoSecure biedt oplossingen in meer dan 40 talen, variërend van informatiebeveiliging, compliance en business continuity management .

Melle Beverwijk , oprichter van InfoSecure: ” InfoSecure zal haar activiteiten voortzetten zoals we de afgelopen 10 jaar hebben gedaan. De directeur van de nieuwe groep waar InfoSecure onderdeel van gaat uitmaken wordt Peter Lokhorst. MeeMaken BV ( opgericht door de Nederlandse strategische investeerder Roderik van Seumeren ) wordt de meerderheidsaandeelhouder van de nieuwe groep. Peter en ik worden ook aandeelhouders.
Ik zal me binnen de nieuwe groep focussen op de InfoSecure klanten om onze activiteiten uit te breiden en ondersteunen . De nieuwe groep zal InfoSecure brengen naar een hoger strategisch niveau door het verhogen van het producten portfolio en uitbreiding van de markten.”

Rol CIC

CIC trad op namens de aandeelhouders van InfoSecure, en heeft in dit traject geadviseerd resp. succesvol bemiddeld en begeleid tot en met de daadwerkelijke afronding van het koop/verkoop proces.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?