Main capital neemt Credit tools over voor fusie met OnguardVerkoopmandaat

logo-credit-tools
Main Capital heeft Credit tools overgenomen om te fuseren met haar eigen credit management bedrijf Onguard. Door deze strategische zet is de marktleider in SaaS-gebaseerde Credit Management Software in Europa ontstaan met meer dan 1.500 klanten.

De fusie zal leiden tot een bedrijf in staat om schaalbare groei te versnellen en waarbij de expansie van het partnernetwerk een belangrijk onderdeel is van de strategie. Tegelijkertijd zal productinnovatie en versterking van de organisatie de kracht van de nieuwgevormde combinatie voor bestaande en nieuwe klanten verhogen.

Rol CIC

CIC heeft de aandeelhouders van Credit tools geadviseerd bij de voorbereiding van en het verkoopproces, de zoektocht naar de juiste kandidaat tot en met de succesvolle afronding van de transactie.

Over Credit tools

Credit Tools ontwikkelt en implementeert al meer dan 15 jaar credit management software. Zij is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in innovatieve oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Credit Tools heeft een diepe kennis van en een groot inlevingsvermogen in de bedrijfsprocessen van haar klanten. Daardoor kan zij haar klanten oplossingen bieden die waarde toevoegen aan de optimalisatie van het credit managementproces.
Inmiddels gebruiken meer dan 280 klanten in binnen- en buitenland de software van Credit Tools. Klanten als Eneco, MN Services, Allsecur, KPMG en Friesland Campina worden in hun dagelijkse werkzaamheden ondersteund met de meest innovatieve tooling op het gebied van credit management en incassobeheer.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?