Management buy-out Kender Thijssen Solutions BelgiëVerkoopmandaat

kender-thijssen-logo
Kender Thijssen Solutions NV, gaat door een management buy-out in Belgische handen. De transactie wordt financieel ondersteund door Stroke Fund. Voor de transactie ICT Fund NV is opgericht door het management van Kender Thijssen Solutions NV en Stroke Fund II. Stroke Fund is een onafhankelijke investeringsmaatschappij opgericht en ondersteund door een groep van Vlaamse succesvolle managers en ondernemers uit diverse branches.

Er is een ‘buy and build’ strategie opgeroepen met de bedoeling over te nemen andere bedrijven of afdelingen van bedrijven, hetgeen leidt op te schalen in een gefragmenteerde Belgische IT-infrastructuur markt. De overname van Kender Thijssen is, met andere woorden slechts de eerste stap in een ambitieus groeiplan.

CIC trad op namens de Nederlandse aandeelhouders / eigenaren en heeft met succes geadviseerd in dit proces tot de daadwerkelijke afronding van de management buy-out proces.

Over Kender Thijssen

Kender Thijssen is een dienstverlener gespecialiseerd in ‘IT-beveiliging’. Kender Thijssen biedt kleine en middelgrote ondernemingen ‘IT continuïteit’ in de vorm van computerverhuur, hardware – en software onderhoud en ontwerp, beheer, optimalisatie en implementatie van een ICT-architectuur, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?