Overname L&M Software door Noordhoff UitgeversVerkoopmandaat

learnlinqlogo_v1
Noordhoff Health (onderdeel van Noordhoff Uitgevers) heeft opleidingsmanagement en e-learning bedrijf L&M software uit Maassluis overgenomen.

Om de sterke organische groei van Noordhoff Health goed te ondersteunen en verder te kunnen versnellen neemt zij softwareontwikkelaar L&M Software bv en daarmee het leerplatform LearnLinq over. Hierdoor zal Noordhoff Health nog beter in staat zijn om haar klanten te bedienen met flexibele en innovatieve digitale proposities. Door de komst van L&M verstevigt Noordhoff haar leidende positie in de markt voor e-learning in de zorgsector, en kan ook de groei in andere professionele marktsegmenten verder worden versneld.

L&M is al sinds de jaren ’90 actief in de markt voor opleidingsmanagementsystemen en heeft recentelijk LearnLinq geïntroduceerd als nieuw LMS (Learning Management System). Met deze acquisitie werkt Noordhoff Health verder toe naar een modulair opgebouwd, state-of-the-art Learning Experience Platform, waarin content, techniek en systeemintegratie gezamenlijk kunnen worden aangeboden.

Directeur van L&M, Rob van der Leer, is ervan overtuigd dat de bundeling van krachten ervoor zal zorgen dat klanten nog beter bediend kunnen worden. ‘De gecombineerde expertise en energie van onze beide organisaties stelt ons in staat om een complete en geïntegreerde oplossing aan te bieden. Dat is precies wat we willen.’

Robert Gorter, General Manager van Noordhoff Health, voegt toe: ‘De overname van L&M past perfect in onze strategie om de allerbeste full-service oplossing voor leren en kwaliteit in (zorg)organisaties te kunnen leveren, nu en in de toekomst. De combinatie van de oplossingen van L&M en Noordhoff Health zorgt voor een mooie, toekomstbestendige roadmap waarmee we, samen met onze klanten, verder toewerken naar het integreren van werken en leren.’

Rol CIC

CIC heeft de eigenaren van L&M Software op strategisch niveau geadviseerd in de groei en transformatie van een on-premise softwarebedrijf naar een volledig Cloud compliant onderneming.

CIC begeleidde daarnaast de eigenaren en grootaandeelhouders van L&M in het gehele fusie & overname traject tot en met de succesvolle afronding van het verkoopproces.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw ICT-onderneming?