Overname OPDION Services door NovisourceVerkoopmandaat

opdion-integration-partner
ICT-detacheerder en adviesbureau Novisource uit Nieuwegein heeft bpm-specialist (business proces management) en applicatie-integrator Opdion Services uit Gorinchem overgenomen.

OPDION Services is een toonaangevende onderneming in het verbeteren en verrijken van bedrijfsprocessen opgericht in 2008. Het bedrijf focust zich op applicatie-integratie, software oriented architecture (SOA) en business intelligence (BI).

Volgens Novisource-CEO Philip van Blanken zet zijn bedrijf met de overname een belangrijke stap in de groeistrategie voor de komende jaren. Het bedrijf wil naast autonome groei en het verbeteren van de winstgevendheid ook via gerichte overnames de activiteiten uitbreiden en de financiële resultaten verbeteren.

Eric van Oudenhoven, directeur OPDION Services: “In Novisource hebben we een sterke partner gevonden die de realisatie van onze ambities gaat versnellen. Novisource biedt voor ons nieuwe toegangen tot de markt. En verder vinden we het belangrijk dat onze professionals zich binnen Novisource verder kunnen ontwikkelen.”

Rol CIC en strategische overweging verkoop

CIC begeleidde de eigenaren en grootaandeelhouders van OPDION Services in het gehele fusie & overname traject tot en met de succesvolle afronding van het verkoopproces.

Namens de aandeelhouders van 44 Holding BV: “Het M&A team van CIC heeft bij ons uitstekend werk en advies geleverd. Met name de pro-actieve communicatie, het informeren & begeleiden van de stappen in het fusie & overname proces én het uiteindelijk succesvol afronden van de ‘Closure’, heeft bij ons een zeer goede indruk achtergelaten.”

Beide heren blijven betrokken in de onderneming maar gaan voornamelijk hun ondernemersfocus verleggen naar het in 2009 opgerichte Connectplaza.

Connectplaza is een softwarebedrijf met een ‘Cloud-based’ integratie platform voor software integratie gericht op MKB en MKB plus bedrijven.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?