Overname Provide managed Services door EshgroVerkoopmandaat

logo_provide_cic
Cloud Service Provider Eshgro wordt de nieuwe aandeelhouder van de managed services activiteiten van Provide. Hiermee zet Eshgro, dat recent is aangesloten bij Total Specific Hosting (TSH), de eerste stap in de vernieuwde groeifase. Provide, opererend vanuit kantoren in Maastricht en Utrecht, krijgt hiermee toegang tot kennis en schaalvoordeel van Eshgro waardoor de competitieve posities versterkt wordt.

De MSP-activiteiten van Provide zijn sinds de start in 2002 uitgegroeid tot een organisatie met ruim 40 medewerkers en heeft een diepgaande kennis van het MKB+, een hoge servicegraad (XLA) richting eindgebruikers en een full scope ICT outsourcing services-pakket.

Mike Dawud, CEO van Provide: “De afsplitsing van onze MSP-activiteiten is een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de markt van specialisatie en schaalvergroting. De overdracht van MSP-activiteiten waarborgt de continuïteit van de organisatie en service voor onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat Provide’s Managed Services activiteiten in goede handen zijn binnen Eshgro.”

TSH is de leidende groep van samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven opgericht door Strikwerda Investments (SI). SI is een familie investeringsbedrijf dat zich richt op gezonde, ambitieuze, middelgrote en grote MKB-ondernemingen. Het is een Nederlands investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT-sector. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep.

Rol CIC

CIC begeleidde de hoofdaandeelhouder van Provide Managed Services B.V. in het gehele fusie & overname traject tot en met de succesvolle afronding van het verkoopproces.

Mike Dawud, CEO van Provide: “CIC heeft de match tussen Provide en Eshgro tot stand gebracht. Het overnametraject was niet eenvoudig maar ik ben zeer tevreden over de begeleiding van de adviseurs van CIC. Bert Kroes heeft een belangrijke rol gespeeld in het managen van de verschillende stakeholders en de succesvolle afronding van de transactie.”

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw ICT-onderneming?