Overname VAD Terach door Exclusive NetworksVerkoopmandaat

exclusivenetworks-logo2012-horiz-big
Terach, Value Added Distributeur (VAD) van security, netwerk en storage oplossingen is overgenomen door de Exclusive Networks Group.

De overname is onderdeel van het plan van Exclusive Networks om verder te groeien en gebruik te maken van de toenemende marktmogelijkheden binnen de Benelux.

De overname zal een “kritische massa in de regio” maken en is “een mijlpaal” in de groeistrategie van de Exclusive Networks Group om tegen eind van 2017 de grootste, onafhankelijke pan-EMEA Value Added Distributeur te worden met een omzet van 1 miljard Euro.

Na deze overname wordt Warner Nedermeijer (foto), Terach’s Managing Director, General Manager van Exclusive Networks Nederland en zal hij nauw samenwerken met en rapporteren aan Kris Van den Bergh, General Manager voor de Benelux regio.

Olivier Breittmayer, CEO van Exclusive Networks: “Terach is een succesvolle en gerespecteerde onderneming binnen de Benelux regio, daarbuiten en in de de Global vendor community. Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor ons omdat we via deze weg verder bouwen aan onze visie om de belangrijkste speler te worden voor nieuwe en innovatieve IT security en netwerk oplossingen in de EMEA markt. Terach’s complementaire producten, fabrikanten en kennis, tezamen met onze visie en expertise, zal een echte meerwaarde zijn voor onze resellers en fabrikanten binnen de Benelux regio.”

Beide firma’s vullen elkaar perfect aan, zegt Warner Nedermeijer. “We hebben een sterke positie opgebouwd in Nederland, België en Luxemburg en geloven dat dit partnership onze positie in de markt alleen maar zal versterken in 2014 en de jaren daarna. De kennis en toewijding van onze medewerkers en relaties is wat ons zo succesvol heeft gemaakt en het is een plezier te weten dat deze waarden en manier van samenwerken door het samengaan met Exclusive Networks alleen nog maar versterkt zal worden.”

Rol CIC

CIC Corporate Integration Consultants trad op namens de aandeelhouders van Terach en heeft in dit traject geadviseerd resp. succesvol bemiddeld en begeleid tot en met de daadwerkelijke afronding van het koop/verkoop proces.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?