Qwise verkoop aan Vision IT GroupVerkoopmandaat

qwise-logo
Met de acquisitie krijgt Vision IT Group vaste voet aan de grond in Nederland en en is daarmee aanwezig in de gehele Benelux. De overname biedt de Vision IT Group ook de gelegenheid om het nieuwe Vision eServices-aanbod uit te breiden dat de onderneming in 2009 lanceerde.

CIC adviseerde de aandeelhouders van Qwise in de zoektocht naar de juiste kandidaat en begeleidde het volledige proces tot en met de closing.

Het Nederlandse Qwise is een gespecialiseerde system integrator dat zich richt op de centralisatie van IT-omgevingen door middel van virtualisatie, server based computing en web based computing. Qwise is een toonaangevend Citrix Authorized Learning Center (CALC) in de Benelux en tevens Microsoft Certified Partner for Learning Solutions en RES Authorized Learning Center.

Vision IT Group is een Frans-Belgisch consultancy bedrijf opgericht in 2001. De Consulting Group is gespecialiseerd in de volgende gebieden: performance management en optimalisatie voor IT-centra, de ontwikkeling van software kwaliteit, de ontwikkeling van zakelijke toepassingen op basis van innovatieve technologieën, consultancy en training.

Bedrijf verkopen?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Uw bedrijf verkopen?